MUKANA HUOMISESSA

SL-Mediat Oy on kehittynyt yhden lehden kustantajasta monikanavaiseksi mediataloksi.  Vuonna 1981 perustetussa perheyrityksessä työskentelee yli 30 media-alan ammattilaista: toimittajia, taittajia ja graafisen alan osaajia, myynnin  ja hallinnon ammattilaisia. Pysymme ajassa mukana ja olemme innovatiivinen sisällöntuottaja.

 

Vuodesta 1981

Konepörssi on Suomen luetuin työkoneiden ja kuljetusalan erikoisjulkaisu, jolla on poikkeuksellisen vankka asema alallaan. Asiantuntijoiden toimittama ajankohtainen sisältö ja vaikuttava määrä ilmoituksia tarjoavat arvokasta ja luotettavaa tietoa lukijan hankintapäätösten tueksi.

 

Vuodesta 1996

Ammattiautot (ilmestynyt aiemmin nimellä  Kevyt Kuljetuskalusto) on ainoa tavara-autoihin ja henkilökuljettamiseen erikoistunut julkaisu Suomessa. Se seuraa alaansa aktiivisesti ja kertoo uutuuksista, tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Lehden jakelu kohdistuu tarkasti toimialallaan.

 

Vuodesta 2007

Urakointi Uutiset on traktoriammattilaisille suunnattu julkaisu, joka kasvattaa tasaisesti suosiotaan. Se keskittyy koneiden ominaisuuksien lisäksi vahvasti siihen, mikä merkitys niillä on käyttäjälleen töissä. Asiansa tunteva sisältö antaa erinomaisen pohjan markkinointiviesteille.

 

Vuodesta 2017

Konekuriiriin tuotetaan eniten alansa toimituksellista sisältöä Suomessa ja sen johdosta sitä luetaan aktiivisesti metalliteollisuuden yrityksissä ja konepajoissa. Toimituksen vahva ammattitaito ja tarkasti kohdistettu jakelu takaavat luetuimman ympäristön kohderyhmässään. Konekuriiri on ilmestynyt vuodesta 1990 alkaen ja se siirtyi SL-Mediat Oy:lle tammikuussa 2017.

 

Olemme osa Otava-konsernia.

 

 

 

Painavaa asiaa

Ammatti- ja erikoislehtiemme lukijasuhde on vahva ja lukijamäärät ovat kasvussa. Julkaisemme vuositasolla useita satoja ammattiartikkeleita lehdissämme ja verkossa. Monet uutisartikkelimme keräävät kymmeniätuhansia lukukertoja ja niitä jaetaan aktiivisesti  sosiaalisessa mediassa.

 

SL-Mediat Oy on tunnettu laadukkaasta sisällöntuotannosta. Toimituksemme ammattitaito

ja palvelutaso on  huippuluokkaa.

 

Ratkaisuja mainontaasi

 

Julkaisuja ja tuotantoa

Koneistomme on viritetty tuottamaan materiaalia, jossa markkinointiviestisi on parhaimmillaan.

 

Videot

Tuotamme esittelyvideoita erilaisiin markkinoinnin tarpeisiin, esimerkiksi käytettäväksi messuosastolla.

 

Kanavat

Alan laajin työkone- ja kuljetusalan yleisö, jonka tavoitat kanavissamme: ammattilehdet, verkkosivut, uutiskirjeet, YouTube, Facebook, Instagram.

 

Artikkelit

Ammattitaitoisen ja alaan vihkiytyneen toimittajakuntamme osaaminen on käytettävissä myös tuote-esitteiden ja asiakaslehtien tuottamiseen.

 

Verkko- ja printtimainokset

Meiltä saat alan parhaat mediat myös natiivimainontaan ja sisältömarkkinointiin. Koneistomme on valmiina tuottamaan painokuntoon tai verkkoon julkaistavaksi mainoksesi, liitteesi, esitteesi, katalogisi, asiakaslehtesi. Kysy lisää, olemme valmiit palvelemaan.

 

Suorapostitus

Tarkasti maaliin. Täsmäpostituksella kohdistat julkaisusi myös tarkasti rajatulle kohderyhmälle.

 

Liitteet

Tuotekatalogi, kutsu, esite, asiakaslehti? Liitteistettynä ammattilehtiimme se tavoittaa kiinnostuneen kohderyhmän. Julkaisu onnistuu myös verkossa.

 

Tapahtumat

SL-Mediat Oy on vahvasti mukana alan näyttelyissä mediakumppanina ja näytteilleasettajana, mukana siellä missä asiakkaammekin. Konepörssi organisoi Mansen Mörinät –tapahtuman. Ammattiautot-lehti on Henkilökuljetusnäyttelyn pääorganisaattori.