VERKKOMAINONTA

Mainospaikan koko ja hinta

Mainospaikat

MAINOSBANNERIT

 

SL-Medioiden uutissivustoille www.koneporssi.com, www.urakointiuutiset.fi, www.ammattiautot.fi & www.konekuriiri.fi on mahdollista ostaa bannerimainontaa. Bannerit näkyvät uutissivustojen etusivulla, sekä artikkeleiden yhteydessä mobiili- ja desktop-päätelaitteilla.

 

Mainostoimistot

Uutissivustoilla pyörivät kaikki nykyaikaiset mainosformaatit. Kolmannen osapuolen tageina (AdForm & Google DoubleClick) bannerit on mahdollista toteuttaa kaikilla perinteisillä mainospaikoilla. Avaussivun hallinta
-mainospaikalle on mahdollista ostaa JPG-kuvabanneri.

Mainostoimistoille myydään rajoitetusti näyttökertoja suurempina erinä, tällöin puhumme ohjelmallisesti ostetuista inventaareista.

 

Ole yhteydessä Teemuun, kun haluat lisätietoja tai tarjouksen.

 

Teemu Jokinen

040 765 5417

teemu.jokinen@sl-mediat.fi

 

Tai kysy verkkomainonnan tarjousta omalta yhteyshenkilöltäsi.

 

Aineistot

Sähköposti: verkkomedia@sl-mediat.fi tai yhteyshenkilön sähköposti

Aineistomuoto: GIF, JPG, HTML5.

 

JPG- ja GIF -aineistojen mukana tulee toimittaa kohdeosoite (url-muodossa). Valmiin JPG- ja GIF-muotoisen aineiston tulee sisältää sekä desktop- että mobiilikoon mainosversiot.

 

HTML5-muotoisen aineiston tulee sisältää yksi kokoava html-tiedosto (index.html). Linkitys kohdeosoitteeseen tulee sisältyä index.html -tiedostoon. Linkit tulee avautua uuteen selaimeen (_blank). Mainos tulee olla responsiivinen – saman aineiston tulee skaalautua sekä desktop- että mobiilikokoon.

 

HTML5-aineisto tulee toimittaa pakattuna tiedostona (.zip) joka sisältää kaikki mainokseen liittyvät tiedostot.

Huom! Tiedostonimissä ei saa olla isoja kirjaimia.

 

Varmista yhteyshenkilöltäsi Rich Median, HTML5-aineistojen sekä kolmannen osapuolen tägeinä näytettävien aineistojen soveltuvuus 2 viikkoa ennen kampanjan alkua.

 

 

Avaussivun hallinta

Tiedoston koko max. 150 kt. Tiedostomuoto JPG-kuva.

Mainos näkyy 30 sek, jollei sitä paineta rastista kiinni.

Mainos näkyy kerran päivässä / ip osoite.

 

Aineiston toimitus

Valmis aineisto 4 arkipäivää, valmistettava aineisto 7 arkipäivää ennen mainoskampanjan alkamista.

Varaukset omalta yhteyshenkilöltäsi.

 

 

 

 

SÄHKÖPOSTIUUTISKIRJE

 

Verkkouutisten lisäksi uutiskirjeemme tarjoavat kiinnostavat ja ajankohtaiset uutisotsikot sähköpostilla kerran viikossa. Mainosviestillesi aitiopaikka, jossa voit hyödyntää lisänäkyvyyttä ja toistoa!

Uutiskirjerekisteriämme ylläpidetään tietosuoja-asetusten mukaisesti. Uutiskirje lähetetään tarkasti kohdistetulle aktiiviselle ammattilaiskohderyhmälle.

 

Mainospaikan koko ja hinta

1. 195 x 275 px  250 €

2. 620 x 200 px 400 €

3. Tekstipaikka 100 €

 

Hinta sisältää mainospaikan yhdessä uutiskirjeessä, sekä linkityksen

esim. kotisivulle, tuotekuvastoon tai asiakaslehteen. Muu työ, esim. mainosmateriaalin tuotanto ja digitalisointi veloitetaan erikseen tapauskohtaisesti.

Hintoihin lisätään alv. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

 

Aineisto

Aineistomuoto: JPG

Varaukset ja aineiston toimitus: tina.fagerstrom@sl-mediat.fi

 

Huom! Uutiskirjeeseen tulevat mainokset käyvät läpi aina automaattisen tiedostokoon pakkauksen. Tästä johtuen on suositeltavaa, että aineisto-originaali on tallennettu parhaalla mahdollisella laadulla. Lisäksi pientä tekstikokoa mainoksessa on syytä välttää.

 

UUTISKIRJE PALVELUNA YRITYKSELLESI

Haluat säännöllisesti tiedottaa ja pitää yhteyttä asiakaskuntaasi, laajentaa asiakaskuntaasi, kampanjoida ja tukea omaa markkinointiasi, mutta aika ei riitä.

Hoidamme uutiskirjeiden koostamisen ja lähettämisen yrityksesi nimissä asiakkaidesi sähköpostiosoitteisiin tai Konepörssin sähköpostiosoitteistoon – tai molempiin.

Yrityksellesi luotu kirjepohja muokataan toimittamastasi teksti- ja kuvamateriaalista lähetyskuntoon, valitaan osoitteet ja lähetetään käytössämme olevalla työkalulla. Lähetyksen tuloksista saat raportin.

Säästät aikaasi ja voit keskittyä ydintehtäviin.

Mainospaikat

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Lähetetään lomaketta...

Virhe palvelimessa.

Lomake lähetetty.

Voit myös suoraan ottaa yhteyttä myyntiimme.