TAPAHTUMATUOTANTO

SL-Mediat Oy on vahvasti mukana alan näyttelyissä mediakumppanina

ja näytteilleasettajana, siellä missä asiakkaammekin.

Konepörssi organisoi Mansen Mörinät –tapahtuman.

Ammattiautot-lehti on Henkilökuljetusnäyttelyn pääorganisaattori.

Tapahtumajärjestäjä, kysy mediakumppanuudesta!

 

Löydät myös alan tulevia tapahtumia täältä.

 

Pirkanmaalaisten

kone- ja kuljetuskalustokauppiaiden

yhteinen tapahtuma

Tampereen, Pirkkalan ja Lempäälän ympäristössä oleva tapahtuma kerää vuosittain arviolta yli 10.000 raskaskone- ja kuljetuskalustoammattilaista Pirkanmaalle tutustumaan satojen alan toimijoiden tuotteisiin heidän omissa toimipisteissään.

 

Kävijät kiittelevät tapahtuman laajuuden tuomasta mahdollisuudesta tutustua samalla kertaa moniin eri merkkisiin maarakennuskoneisiin ja kuorma-autoihin, niin uusiin, kuin käytettyihin. Mukana on luonnollisesti myös useita varaosa-, tarvike- ja lisälaitevalmistajia sekä palveluntarjoajia. Osa näistä esittelee palvelujaan ja valikoimiaan omassa toimipisteessään ja osa kone- ja kuorma-autoliikkeiden yhteydessä.

Henkilökuljetusalan kattava

kalusto- ja varustelunäyttely

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Henkilökuljetus-näyttely kokoaa saman katon alle bussit, pikkubussit ja taksit sekä autovarustelun uusimmat ratkaisut. Mukana ovat myös varaosat, renkaat, voiteluaineet, apujärjestelmät sekä alan muut tuotteet ja palvelut. Nuori tapahtuma on lunastanut paikkansa alalla Suomen ainoana sekä linja-autoalan että taksiautoilun kalustoa ja varustelua esittelevänä tapahtumana.

Kysy mediakumppanuudesta! Täytä tiedot niin otamme sinuun yhteyttä.

Lähetetään lomaketta...

Virhe palvelimessa.

Lomake lähetetty.