SISÄLTÖMAINONTA

SL-Medioilta löytyy rautaisia ammattilaisia

tuottamaan sisältöä yrityksesi markkinointiin

Tuotamme yrityksellesi; tekstit, kuvat, haastattelut, artikkelit, raportit, esittelyvideot, messuvideot. Tarjoamme tarvittaessa kaikelle sisällölle myös sopivat kanavat ja kohderyhmät viestin välittämiseen. Kaikki verkkosisältö tuotetaan ja julkaistaan SEO ystävällisessä formaatissa.

 

Toimituksellinen sisältö

Tekstiartikkeleita kirjoitetaan julkaistavaksi SL-Medioiden kanaviin, sekä asiakkaiden omin tarpeisiin. Esimerkiksi julkaistavaksi sosiaaliseen mediaan tai yritysten omille verkkosivuille.

 

SL-Medioilta löytyy ammattitaito myös laadukkaiden videoiden ja kuvien tuotantoon. Toimittajien alakohtainen ammattitaito takaa sen, että artikkelit ovat laadukkaita ja ajankohtaisia.

 

Ole yhteydessä lehtien päätoimittajiin ja kysy millaisia ratkaisuja on mahdollista toteuttaa. Usein sisältömainonta liitetään osaksi suurempaa kokonaisuutta.

 

Videotuotanto ja videosisältö

Tiesitkö että somepostaus, joka sisältää videon jaetaan eteenpäin yli 2 kertaa herkemmin? Kuinka nopeasti pystyt pitämään myyntipuheesi myymästäsi tuotteesta tai palvelusta, vai olisiko video järkevä vaihtoehto? Esittelyvideot jäävät mieleen paremmin, kuin yksikään diashow tai myyntipuhe!

 

SL-Mediat tuottaa kustannustehokkaasti lyhyet messuvideot, markkinointivideot, haastatteluvideot, tuote-esittelyt ja opastusvideot.

 

Sosiaalisessa mediassa tai esimerkiksi yrityksesi omissa markkinointikirjeissä levitettävään videosisältöön ei välttämättä ole järkevä laittaa kaikkia markkinointipanostuksia. Nopeaan ja tehokkaaseen tarpeeseen

SL-Medioiden videotuotanto on juuri oikea ratkaisu.

 

Messuvideot ja tapahtumat

SL-Medioiden videotuotanto kiertää aktiivisesti alan tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Kysy hyvissä ajoin ennakkoon videotaltiointimahdollisuudesta tapahtumassa, jossa olet mukana.

 

Messuvideoesitteemme (PDF)

 

Esimerkki tuotetusta videosisällöstä:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hakukoneoptimoitu sisältö (SEO)

Silloin kun yrityksesi verkkosivut ja sen valitut laskeutumissivut halutaan orgaanisesti nostaa mahdollisimman korkealle Googlen hakutuloksissa, on verkkosivujen hyvä sisältö ja ulkopuoliset linkit verkossa ja somen eri kanavissa ensiarvoisen tärkeitä. Googlen algoritmi mittaa jatkuvasti yrityksesi verkkosivujen ”tärkeyttä”. Kysy meiltä tarkemmin, miten voimme tuottaa hakukoneystävällistä sisältöä, rakentaa ulkopuolisia linkkejä ja kasvattaa yrityksesi verkkosivujen hakukonenäkyvyyttä.

 

 

Yhteystiedot sisältömainontaan liittyvissä asioissa:

 

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@sl-mediat.fi

 

Verkkomediat

Teemu Jokinen, 040 765 5417

 

Konepörssi

päätoimittaja Jussi Lehtonen, 040 063 0607

 

Urakointi Uutiset

päätoimittaja Seppo Pentti, 050 365 3424

 

Konekuriiri

päätoimittaja Kari Harju, 040 779 5455

 

Ammattiautot

päätoimittaja Tapani Palo, 050 517 8754

 

Videotuotanto & some

Mikael Fagerstrom, 040 418 6440

Kaikki videosisältöratkaisut

Mikael Fagerström

040 418 6440

mikael.fagerstrom@sl-mediat.fi