TAPAHTUMAT

LUKIJALLE

Ammattiautot

 

Ammattiautot-lehti on erikoistunut tavara-autoihin ja henkilökuljettamiseen. Lehti seuraa alaansa aktiivisesti ja kertoo uutuuksista, tapahtumista ja ajankohtaisista asioista.

 

Tutustu näköislehteemme Lehtiluukussa

 

Tuoretta alan tietoa ja uutuuksia. Tutustu jatkuvasti päivittyvään uutistarjontaamme Ammattiautot.fi verkkosivuilla.

 

 

Tilaa Ammattiautot

Konepörssi

 

Konepörssi tarjoaa työkone- ja kuljetusalasta kiinnostuneille asiantuntevasti ja ammattitaidolla tuotettua sisältöä oman ammatin tueksi tai muuhun tiedon nälkään. Painettuna tai verkossa.

 

Tutustu näköislehteemme Lehtiluukussa

 

Tuoretta alan tietoa ja uutuuksia. Tutustu jatkuvasti päivittyvään uutistarjontaamme Konepörssi.com verkkosivuilla.

 

 

 

 

Tilaa Konepörssi

Konekuriiri

 

Konekuriiri-lehteä luetaan aktiivisesti yli 16 000 metallialan yrityksessä. Lehdestä löytyvät kiintoisimmat koneet, työkalut ja oheislaitteet sekä ajankohtaiset alan tapahtumat.

 

Tutustu näköislehteemme Lehtiluukussa

 

Tuoretta alan tietoa ja uutuuksia. Tutustu jatkuvasti päivittyvään uutistarjontaamme Konekuriiri.fi verkkosivulla.

 

 

Tilaa Konekuriiri

Urakointi Uutiset

 

Urakointi Uutiset, traktoriammattilaisten lehti on kasvattanut tasaisesti suosiotaan lukijoiden keskuudessa. Lehti keskittyy jutuissaan koneiden ominaisuuksien lisäksi vahvasti siihen, mikä merkitys niillä on käyttäjälleen töissä.

 

Tutustu näköislehteemme Lehtiluukussa

 

Tuoretta alan tietoa ja uutuuksia. Tutustu jatkuvasti päivittyvään uutistarjontaamme Urakointiuutiset.fi verkkosivulla.

 

 

Tilaa Urakointi Uutiset

Tilaamalla Konepörssi-, Ammattiautot-, Urakointi Uutiset- tai Konekuriiri-lehden saat sen kannettuna kotiisi tai haluamaasi osoitteeseen. Itsellesi tai lahjaksi. Tai vaikkapa työntekijöillesi ammattia tukemaan.

 

Tilausmuutokset

Haluatko tehdä muutoksia lehden tilaukseen?

Jätä osoitteenmuutos.

Tilauksen peruuttaminen.

 

 

Tilausehdot

Tilausmuodot

Lehden tilaus alkaa tilausta seuraavasta numerosta.

Kestotilaus on aina edullisempi kuin vastaavan pituinen normaalihintainen määräaikaistilaus. Kestotilaus jatkuu automaattisesti laskutusjakson päättyessä kulloinkin voimassaolevaan kestotilaushintaan niin kauan kuin tilaaja itse haluaa.

Määräaikaistilaus on voimassa sovitun määräajan, joka on samalla määräaikaistilauksen laskutusjakso.

 

Tilaushinnat

Kunkin laskutusjakson hinta perustuu sen alkaessa voimassa olevaan hinnastoon (Tilaushinnat vasemmalla valikossa). SL-Mediat Oy:llä on oikeus muuttaa tilausehtoja sekä -hintoja.

 

Tilauksen päättyminen

Kestotilaus jatkuu automaattisesti ellei tilaaja irtisano tilaustaan. Jos laskutusjakso on maksettu ennen irtisanomista, päättyy tilaus maksetun jakson päättyessä. Irtisanottaessa laskutusjaksossa jäljellä olevien lehtien hintaa ei hyvitetä.

 

Määräaikaistilaus päättyy automaattisesti tilausjakson loppuun.

Lehden tilauslasku lähetetään tilausjakson alussa. Tilauksen peruutusaika on 8 vuorokautta laskun päiväyksestä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Tilauslaskun maksamatta jättämistä seuraa huomautuslasku, johon lisätään perintämaksu 6 €.

 

Tilauskampanjat

SL-Mediat Oy:llä voi olla yhtäaikaa käynnissä useita tilauskampanjoita. Kampanjan tarjousta ei voi yhdistää toiseen samaan aikaan käynnissä olevaan tilauskampanjaan. Jos kampanjassa tarjotaan lahjaa tilaajaetuna, lahja postitetaan, kun tilausmaksu on maksettu.

 

Asiakasrekisterin tietojen käyttö

SL-Mediat Oy:n lehtien tilaajat ovat asiakasrekisterissä, jonka tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon. SL-Mediat Oy:llä on lisäksi oikeus käyttää ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten (kuten suoramainonta, etämyynti ja muu suoramarkkinointi sekä mielipide- ja markkinatutkimukset) henkilötietolain mukaisesti. Lue tietosuojaseloste.