Lukijalle

Tällä sivulla voit hoitaa lehden tilaamiseen liittyviä asioita. Voit tehdä osoitteen muutoksen, tilata lehden tai muuttaa tilaustasi.

Tarjoamme työkone- ja kuljetusalasta kiinnostuneille asiantuntevasti ja ammattitaidolla tuotettua sisältöä oman ammatin tueksi tai muuhun tiedon nälkään. Painettuna tai verkossa.

Konepörssi on Suomen luetuin työkoneiden ja kuljetusalan erikoislehti, jolla on poikkeuksellisen vankka asema alallaan.

Ammattiautot-lehti on erikoistunut tavara-autoihin ja henkilökuljettamiseen. Lehti seuraa alaansa aktiivisesti ja kertoo uutuuksista, tapahtumista ja ajankohtaisista asioista.

Urakointi Uutiset, traktoriammattilaisten lehti on kasvattanut tasaisesti suosiotaan lukijoiden keskuudessa. Lehti keskittyy jutuissaan koneiden ominaisuuksien lisäksi vahvasti siihen, mikä merkitys niillä on käyttäjälleen töissä.

Konekuriiri-lehteä luetaan aktiivisesti yli 16 000 metallialan yrityksessä. Lehdestä löytyvät kiintoisimmat koneet, työkalut ja oheislaitteet sekä ajankohtaiset alan tapahtumat

Tilaamalla Konepörssin, Ammattiautot tai Urakointi Uutiset saat lehden kannettuna kotiisi tai haluamaasi osoitteeseen. Itsellesi tai lahjaksi. Tai vaikkapa työntekijöillesi ammattia tukemaan.

Tuoretta alan tietoa ja uutuuksia löydät verkkosivuiltamme visuaalisessa ja kuvapainotteisessa muodossa.

Uutiskirjeemme tilaajana saat uutisotsikoita suoraan sähköpostiisi ja pääset ensimmäisten joukossa hyödyntämään parhaita tarjouksia. Uutiskirjeen voit tilata oheisesta linkistä.