Kohdennettua viestintää

Liite lehden välissä oikein kohdennettuna on hyvä vaihtoehto tavoittaa sinulle tärkeää kohderyhmää.
 

KONEPÖRSSI

Postitus: kuukausittain n. 50 000 osoitteeseen
Perusjakelu: koostuu mm. maarakennus-, kuljetus-, rakennus-, nosto- ja logistiikka-alan yrittäjistä ja päättäjistä. Suomen luetuimman ammattilehden oma osoitteisto tavoittaa lukijat valtakunnallisesti.
Kohdentaminen: koko painoksen lisäksi maantieteellisesti postikoodilla tai toimialoittain.

Konepörssi-lehden osoitteistoa myydään myös erillistä postitusta varten kertakäyttöön esimerkiksi asiakkaan omaan suorapostitukseen.

 

AMMATTIAUTOT

Postitus: postitetaan n. 35.000 osoitteeseen.
Perusjakelu: koostuu tavarankuljettamisen sekä henkilöliikenteen ammattilaisista. Mukana ovat pakettiautojen ja kevyiden kuorma-autojen käyttäjät. Lisäksi jakelu kattaa kaikki tila- ja invataksien sekä bussien ja pikkubussien haltijat. Osoitteisto päivitetään Trafin tietokannasta joka lehteen.
Kohdentaminen: koko painoksen lisäksi maantieteellisesti postikoodilla tai toimialoittain sekä esimerkiksi automerkin, -mallin tai auton iän mukaan. Kysy lisää kohdentamisen mahdollisuuksista!


Liitteistys, Konepörssi ja Ammattiautot

  • Lehden väliin koneellisesti lisätty painotuote voidaan kiinnittää mm. liimatipalla tai se voi olla irtonaisena mukana.
  • Monenkokoiset painotuotteet monisivuisesta aina luottokorttikokoiseen ovat mahdollisia. Myös erilaiset paperivaihtoehdot ja tuotenäytteet tulevat kyseeseen.
  • Yleensä useampisivuiset asiakaslehdet tai paksummat esitteet pakataan muoviin yhdessä lehden kanssa joko lehden päälle tai väliin.
     


URAKOINTI UUTISET

Postitus: kuukausittain n. 63 000 osoitteeseen
Perusjakelu: koostuu traktorin haltijoista, joilla on rekisteröity 0–20 vuotias traktori. Osoitteet poimitaan päivitettynä Trafin rekisteristä.
Kohdentaminen: koko painoksen lisäksi maantieteellisesti postikoodilla sekä esimerkiksi traktorimerkin, -mallin, teholuokan tai iän mukaan. Kysy lisää kohdentamisen mahdollisuuksista!


Liitteistys, Urakointi Uutiset

  • Lehden väliin postituksessa koneellisesti lisätty painotuote voi olla 2- tai useampisivuinen. Minimikoko on A6 ja maksimikoko on 28 x 40 cm. Erilaiset paperivaihtoehdot ovat mahdollisia.
  • Kustannustehokas vaihtoehto on ns. linjaliite, joka painetaan 52 g/m2 sanomalehtipaperille samalla kuin itse lehti. Linjaliite on lehden keskiaukeaman välissä irrallisena. Käytössä ovat 55, 60 ja 70 g/m2 erikoispaperit, jos sivuja on 8 tai enemmän.

Huom! Varmista aina liitteistettävän tuotteen soveltuvuus hyvissä ajoin etukäteen.

Kysy meiltä muitakin ratkaisuja liitteiden ja esitteiden valmistukseen ja jakeluun. Etsimme asiakaskohtaisesti parhaan vaihtoehdon viestillesi.
 

MUUT VIESTINNÄN RATKAISUT

Asiantunteva ja ammattitaitoinen toimituksemme ja sivunvalmistuksemme tuottaa asiakaslehtesi kustannustehokkaasti avaimet käteen -periaatteella, painettuna ja digitaalisena.

Tuotamme materiaalia myös digitaaliseen muotoon. Kun tarvitset tuotteesi markkinointiin kuvia tai videoita, kysy meiltä tarjous!